Camping, cars & caravans

  • vydání číslo: 2/2024
  • datum vydání: 5.3.2024
  • frekvence (perioda): dvouměsíčník
  • formát časopisu: A4
  • počet stran: 86
  • vydavatel: Nakladatelství Mise
Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Kód: CAMPI
115 Kč
Camping, cars & caravans
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

MAGAZÍN PRO KARAVANINK A NEZÁVISLÉ CESTOVÁNÍ  

Časopis Camping, cars & caravans je určený všem příznivcům nezávislého cestování s karavanem nebo obytným automobilem. Zajímavé informace zde najdou nejen aktivní karavanisté a nezávislí cestovatelé, ale také podnikatelé a další osoby, působící v tomto oboru, stejně jako zájemci o alternativní a svobodné trávení volného času.

Svým čtenářům přináší novinky ze světa kempinku a karavaninku, důležité dopravní informace, cestopisy, podrobné testy či reportáže.

Představuje nové modely obytných vozů, detailně je popisuje a srovnává, seznamuje čtenáře s novými osobními automobily vhodnými k tažení karavanu. Přináší také tipy na dovolenou a užitečné turistické informace a zkušenosti, informuje o možnostech spojení karavaninku s outdoorovými sporty (především turistikou, cyklistikou, vodními sporty apod.).

Samozřejmostí jsou také reportáže z kempů, klubových srazů, oborových výstav, karavanových servisů a prodejen, rozhovory s významnými karavanistickými osobnostmi, představování a testování příslušenství a doplňků a zaměření na karavanovou techniku.

Pravidelné rubriky doprava a legislativa tipy a triky výstavy příslušenství a doplňky časopisy a katalogy ostatní karavan kluby & srazy cestování obytné auta a karavany zábava automobily

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: