Moje šťastná hvězda speciál

  • vydání číslo: 1/2024
  • datum vydání: 8.2.2024
  • frekvence (perioda): občasník
  • formát časopisu: A4
  • počet stran: 66
  • vydavatel: RF Hobby
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: C5154
44,90 Kč
Moje šťastná hvězda speciál
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

   MOJE ŠŤASTNÁ HVĚZDA je nejnovějším společenským týdeníkem na trhu, který přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Čtenáři díky časopisu poznají skutečný život populárních herců, zpěváků, moderátorů či jiných známých celebrit. Už za krátkou dobu působení na trhu se ukázalo, že MOJE ŠŤASTNÁ HVĚZDA přináší spoustu exkluzivních informací jako první, proto se čtenáři tyto zprávy proto dozví jako první. Titul je navíc obohacen i bonusovými materiály, které jsou v médiích velmi oblíbené, a Moje šťastná hvězda chce nabídnout jen to nejlepší. Nechybí zde recepty, horoskopy, zajímavosti, rady pro zdraví i krásu i soutěže o lákavé ceny.

Časopis pravidelně zařazuje i bonusové několikastránkové přílohy, které jsou zdarma. MOJE ŠŤASTNÁ HVĚZDA je i rádcem, a proto zařazuje témata, o které si čtenáři sami píší.   ČESKÉ OSOBNOSTI V časopise MOJE ŠŤASTNÁ HVĚZDA dostávají největší prostor hvězdy našeho showbyznysu. MOJE ŠŤASTNÁ HVĚZDA odkrývá příběhy slavných osobností, přináší novinky v jejich životech a odhaluje dosud nezveřejněné informace, které MOJE ŠŤASTNÁ HVĚZDA už mnohokrát přinesla jako první mezi českými médii. ZAHRANIČNÍ OSOBNOSTI Čtenář dostane i pořádnou dávku zpráv ze života slavných zahraničních hvězd. Které hollywoodské hvězdy prožívají zvraty ve svém životě? Kdo se soudí o milióny dolarů? Kdo si pořídil luxusní palác? A které známé zahraniční hvězdy se chystají do České republiky?

SVĚT MOCNÝCH A BOHATÝCH Prostředí, kde se točí neskutečné peníze. Rozmary příslušníků královských rodin nebo bohatých osobností. Čtenáři poznají život těch, jejichž život se denně pohybuje kolem stovek miliard korun. Vedle královských rodin zde dostávají prostor mocní světoví magnáti či hvězdy, které stojí za úspěchy světových celebrit a ve skutečnosti jsou bohatší právě známé tváře. RADY PRO ČTENÁŘE Nemalý prostor mají i články, které poskytují čtenářům dokonalý servis. Čeká na ně hned několik textů z rubrik jako je zdraví, krása, cestování nebo třeba recepty. Tyto zajímavé informace jsou skvělým rádcem pro naše čtenáře, kteří se dozvědí spoustu zajímavých a hlavně praktických tipů

Doplňkové parametry

Kategorie: ČASOPISY, KNIHY, PERIODIKA
Hmotnost: 0.1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: