Domácí knedlíky - edice Kuchyňka

Dostupnost Skladem (>2 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Kód: 20116
39 Kč
Domácí knedlíky - edice Kuchyňka
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

Časopis Domácí knedlíky - edice Kuchyňka

Objevte tajemství dokonalých domácích knedlíků s naším jedinečným časopisem "Domácí knedlíky - edice Kuchyňka"! Tento kulinářský průvodce na 31 stranách formátu A5 vás provede světem tradičních i moderních receptů, které obohatí váš jídelníček a překvapí každého gurmána.

Vydavatel Giovanni Riviste vám přináší sbírku pečlivě vybraných receptů, které jsou snadno pochopitelné a zaručeně uspějí i v nejexkluzivnějších kuchyních. Přátelský tón a uživatelsky přívětivé rozložení informací vám umožní ponořit se do světa domácího pečení bez stresu a s radostí z každého vykynutého těsta.

Už žádné neúspěchy v kuchyni! S "Domácí knedlíky - edice Kuchyňka" se stanete mistrem v přípravě knedlíků různých druhů - od klasických houskových přes ovocné až po netradiční chutě, které oživí vaše slavnostní i běžné stolování.

5  benefitů časopisu:

1. Široká paleta receptů: Vyzkoušejte různorodost receptů od tradičních po inovativní, které uspokojí každou chuťovou pohárku vaší rodiny a přátel.

2. Uživatelsky přívětivý: Časopis je navržen s ohledem na snadné použití, srozumitelné instrukce a tipy pro bezchybný výsledek.

3. Kvalitní obsah: Všechny recepty byly pečlivě vybrány a testovány vydavatelem Giovanni Riviste, aby zaručily vaši spokojenost a chutné výsledky.

4. Ideální pro každého: Ať už jste začátečník nebo zkušený kuchař, tento časopis vás inspiruje k vytvoření chutných knedlíků, které zaujmou na každé oslavě.

5. Perfektní dárek: Darujte časopis "Domácí knedlíky - edice Kuchyňka" jako originální dárek milovníkům vaření a těm, kdo chtějí objevit nové gastronomické horizonty.

Zapojte se do světa domácího pečení s jistotou a požitkem. Pořiďte si časopis "Domácí knedlíky - edice Kuchyňka" a nechte se unést kulinářskou vlnou, která promění vaše kuchyňské dovednosti v umění!

Doplňkové parametry

Kategorie: ČASOPISY S RECEPTY
Hmotnost: 0.1 kg
RECEPTY: KNEDLÍKY

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Domácí koláče - edice Recepty A
39 Kč
Kód: 23353
Domácí saláty - edice Kuchyňka
39 Kč
Kód: 24086