Elle decoration GERMANY

  • vydání číslo: 2/2024
  • datum vydání: 28.2.2024
  • frekvence (perioda): dvouměsíčník
  • formát časopisu: A4
  • počet stran: 166
  • vydavatel: Burda Hearst Publishing
  • jazyk: německy
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Kód: ELLEDE
319 Kč
Elle decoration GERMANY
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

Vítejte v krásném světě bydlení a designu s časopisem Elle Decoration DE!

Elle Decoration DE je vaše dvouměsíční dávka inspirace pro život ve stylu a elegance. Tento německy psaný časopis je součástí rodiny Elle, světově nejprodávanější značky v oblasti životního stylu a bydlení. Každý vydání je pečlivě sestaveno, aby přineslo nejnovější trendy v bydlení, architektuře a designu přímo do vašeho domova.

Na 166 stránkách formátu A4 naleznete inspirativní a originální interiéry, špičkovou architekturu a dokonalý design. Elle Decor DE je více než jen časopis, je to zdroj inspirace a praktických tipů na nákupy v českých obchodech.

Časopis je pečlivě vytvářen naším týmem v Burda Hearst Publishing, známým pro jeho vysoké standardy a kvalitu. Elle Decor DE je tedy nejen vizuálně krásný, ale také plný obsahu, který vám pomůže vytvořit interiér vašich snů.

Výhody koupě Elle Decor DE:

1. Inspirace: Každé vydání je plné inspirativních konceptů a nápadů pro bydlení a design, které pomohou proměnit váš domov v oázu elegance a pohodlí.

2. Praktické tipy: Na stránkách Elle Decor DE najdete konkrétní tipy a doporučení pro nákupy v českých obchodech, aby vaše sny o dokonalém bydlení byly snadno dosažitelné.

3. Trendy: S Elle Decor DE budete vždy vědět, co je nové a aktuální v světě bydlení a designu.

4. Kvalita: Jako součást rodiny Elle, Elle Decor DE je zaručeně plný kvalitního a atraktivního obsahu, který je pečlivě sestaven naším týmem v Burda Hearst Publishing.

5. Pohodlí: Díky nákupu na www.ceskatrafika.com můžete mít svůj oblíbený časopis přímo u vás doma, kdekoli na světě.

Investujte do svého bydlení a životního stylu s Elle Decor DE - časopisem, který vám pomůže žít s elegancí a stylem.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČASOPISY, KNIHY, PERIODIKA
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

ElleČasopis Elle je mezinárodně uznávaný ženský magazín francouzského původu, který čtenářkám nabízí mix módních a beauty trendů spolu se společenskými a lifestyle tématy. Od svého založení v Paříži v roce 1945 se Elle stal jedním z největších módních a životního stylu publikujících titulů na světě, s 45 mezinárodními edicemi a celosvětovým dosahem. Magazín je známý svou schopností oslovit moderní, nezávislé a aktivní ženy, které se zajímají o nejnovější trendy ve světě módy a krásy. Elle se pyšní také silnou digitální přítomností a je platformou pro sdílení inspirace a inovací v oblasti ženského životního stylu.

 

Facebook Instagram  XYou tube Blog Novinky