I love Cucito

  • vydání číslo: 57
  • datum vydání: 28.3.2024
  • frekvence (perioda): měsíčník
  • formát časopisu: A4
  • počet stran: 66
  • vydavatel: Craft di Sprea
  • jazyk: italsky
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Kód: ILC
365 Kč
I love Cucito
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

Představujeme Vám "I love Cucito" – váš nový společník ve světě šití, který otevírá dveře do ateliéru plného inspirace a kreativity přímo z Itálie. Tento 66stránkový časopis je více než jen průvodcem; je to pokladnice nápadů, která vás naučí tvořit s láskou a vášní.

Jste-li milovníkem šití, nebo teprve hledáte svou cestu k jehle a nitce, "I love Cucito" je stvořený přímo pro vás. V každém vydání objevíte nové cartamodely, které vám nejen rozšíří obzory, ale také dodají odvahu vytvářet vlastní nádherné kreace.

S "I love Cucito" se každá stránka stává dobrodružstvím. Učte se od italských mistrů, kteří vám ukážou, jak na to, a přenesou vás do světa, kde šití není jen řemeslo, ale umění.

Nenechte si ujít příležitost obohatit svůj život o kouzlo šití. Objednejte si "I love Cucito" ještě dnes a začněte tvořit s radostí a stylem, který je jedinečný právě pro vás.

Pět přesvědčivých a persuasivních odrážek s největšími benefity produktu:

1. Neomezená Inspirace: Každá stránka časopisu "I love Cucito" je plná inovativních nápadů a trendů přímo z Itálie, což vám pomůže rozšířit vaše šicí obzory a neustále se rozvíjet.

2. Exkluzivní Návody: Získejte přístup k novým a originálním cartamodelům, které jsou přehledné a snadno použitelné, ať už jste začátečník nebo zkušený švadlena.

3. Kreativní Rozvoj: "I love Cucito" je vaším průvodcem na cestě k rozvoji osobních šicích dovedností, díky čemuž se můžete naučit vytvářet jedinečné a osobité kousky.

4. Komunita nadšenců: Připojte se k rostoucí komunitě čtenářů "I love Cucito", sdílejte své projekty a získávejte motivaci od ostatních vášnivých tvůrců.

5. Kvalitní Obsah: Každé vydání "I love Cucito" je pečlivě připraveno odborníky na šití, aby vám poskytlo nejen užitečné informace, ale také estetický zážitek při prohlížení.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČASOPISY, KNIHY, PERIODIKA
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: