Krimi revue

  • vydání číslo: 4/2024
  • datum vydání: 4.4.2024
  • frekvence (perioda): měsíčník
  • formát časopisu:  A4
  • počet stran: 90
  • vydavatel: RF Hobby
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Kód: E8827
82,90 Kč
Krimi revue
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

Brutální vraždy. Do nebe volající podvody. Šílené útoky v ulicích českých měst. To vše a mnohem více přináší časopis KRIMI REVUE, jediný český měsíčník zaměřený výhradně na informace ze světa zločinu.

Díky němu se dozvíte o nejstrašnějších sériových vrazích světa. Nahlédnete pod ruce zkušeným vyšetřovatelům a forenzním expertům. Zjistíte, co se děje kolem vás.

V KRIMI REVUE si přečtete i to, co před vámi jiní tají. Magazín plný poutavých, aktuálních a především skvěle zpracovaných materiálů vychází již tři roky a za tu dobou si získal širokou čtenářskou obec.  

VRAŽDY A KRVAVÉ ZLOČINY Provedeme vás místy nejbrutálnějších zločinů. Spolu s námi se seznámíte s nejhoršími sériovými vrahy všech dob. Zjistíte, jak uvažují, jak se chovají a jak zametají stopy svých ohavných činů. Skutečnost bývá mnohdy drsnější, než byste čekali.

AKTUÁLNÍ ČESKÉ PŘÍPADY Závažnou kriminalitu ze současné doby sledujeme do detailů. Přinášíme neobvykle ucelený pohled na jednotlivé kauzy i podrobnosti, které se jinde nedočtete. Dozvíte se o konkrétních zločinech, které se dějí v českých městech a vesnicích.

PRÁCE KRIMINALISTŮ A EXPERTŮ Neobvyklé vyšetřovací metody, práce forenzních expertů i případy, které se zapsaly do dějin kriminalistiky, to vše je součástí největšího časopisu o zločinu na českém trhu. Poučné, ale zároveň strhující čtení vám ukáže zločiny z druhé stránky.

RAFINOVANÉ TRESTNÉ ČINY Nebezpeční pachatelé nemusí užívat jen hrubé násilí. Podvody promyšlené do detailů, skálopevné alibi nebo svádění viny na bílého koně dokážou policistům zamotat hlavu. Od případů neobvyklých zločinů se nebudete moci odtrhnout.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČASOPISY, KNIHY, PERIODIKA
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: