Superhrdinové Kompletní příběh - edice Fanzine

  • vydání číslo: 04
  • datum vydání: 16.6.2022
  • frekvence (perioda): občasník
  • formát časopisu: A4
  • počet stran: 130
  • vydavatel: Extra Publishing
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Kód: 23889
199,90 Kč
Superhrdinové Kompletní příběh - edice Fanzine
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

Popis produktu: Časopis Superhrdinové - Kompletní příběh - Edice Fanzine

Objevte svět, kde se hranice mezi dobrem a zlem rozplývají rychlostí blesku a kde každý zápas o spravedlnost je epickou bitvou, která rezonuje skrze celý multivesmír. "Časopis Superhrdinové - Kompletní příběh - Edice Fanzine" vás zavede na cestu plnou odvahy, síly a hrdinství, kde se můžete dotknout legend a příběhů, které formují naše sny o nadlidských schopnostech.

Připravte se na fascinující výlet do světa, kde komiksová magie ožívá na každé stránce. Tento časopis je nejen oknem do duší vašich oblíbených hrdinů, ale také encyklopedií plnou fascinujících faktů, které rozšíří vaše obzory a naplní vaše hrdinské srdce radostí a inspirací.

Pět největších benefitů produktu:

1. Osobní setkání s legendami - Prožijte intenzivní chvíle s postavami, které milujete, a objevte nevyřčené příběhy jejich životů.

2. Kompletní průvodce - Od komiksových stripů až po filmové eposy, tento časopis vám poskytne vše, co potřebujete vědět o světě superhrdinů.

3. Exkluzivní zákulisní pohledy - Získejte jedinečný náhled do procesu tvorby vašich oblíbených superhrdinských příběhů a schopností.

4. Inspirativní cesty - Sledujte, jak se vaši hrdinové vypracovali z papírových stránek až na stříbrná plátna, a nechte se inspirovat jejich cestou ke slávě.

5. Odkaz velikánů - Ponořte se do příběhů ikon jako Stan Lee a dalších, kteří stojí za zrodem superhrdinské kultury.

"Časopis Superhrdinové - Kompletní příběh - Edice Fanzine" není jen čtení; je to zážitek, který překlenuje generace a spojuje fanoušky v nekonečném příběhu odvahy a naděje. Přidejte tento klenot do své sbírky a staňte se součástí nekonečného příběhu superhrdinské odvahy!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: