Švestkové recepty - edice Svět chutí

Dostupnost Skladem (>2 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Kód: 18524
39 Kč
Švestkové recepty - edice Svět chutí
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

SKVĚLÁ CHUŤ, NEJLEPŠÍ RECEPTY   Časopis Svět chutí - recepty na každý den

Představujeme vám "Časopis Švestkové recepty - edice Svět chutí", vaši novou tajnou ingredienci pro kulinářské umění, která promění každé vaše jídlo v nezapomenutelný zážitek. Na 31 stranách formátu A5 najdete nejen recepty, ale i příběhy, které oživí vaše chuťové pohárky a vrátí vás zpět k tradičním rodinným hodnotám, jako jsou ty, které máme spojené s babiččinou kuchyní.

Každý recept byl pečlivě vybrán a otestován vydavatelem Giovanni Riviste, aby vám přinesl nejen inspiraci, ale i jistotu, že každý pokrm bude dokonalý. Tento časopis je víc než jen sbírkou receptů - je to pas do světa, kde se švestky stávají hvězdami vašeho stolu.

5 důvodů, proč si časopis koupit:

1. Tradiční Chuť: Každý recept v časopise je jako cesta časem do babiččiny kuchyně, kde dominuje autentická a nezaměnitelná chuť švestek.

2. Kulinářská Inspirace: Nechte se inspirovat širokou škálou švestkových receptů, od klasických po moderní twisty, které rozšíří vaše kuchařské obzory.

3. Jednoduchost a Přístupnost: Recepty jsou navrženy tak, aby byly snadno pochopitelné a realizovatelné, což zaručuje úspěch i pro začínající kuchaře.

4. Kvalitní Obsah: Vydavatel Giovanni Riviste zaručuje, že každý recept byl pečlivě vybrán a otestován, což znamená, že dostáváte jen to nejlepší pro vaše gastronomické experimenty.

5. Přátelský Tón: "Časopis Švestkové recepty" je vaším přítelem v kuchyni, který vám radí, povzbuzuje a přináší radost z vaření s láskou a péčí.

Objednejte si "Časopis Švestkové recepty - edice Svět chutí" ještě dnes a přeměňte každé své kulinářské dobrodružství v sladkou švestkovou pochoutku, která zanechá v paměti vašich blízkých nezapomenutelný dojem. Buďte mistrem vlastní kuchyně s chutěmi, které zahřejí srdce a osladí život.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČASOPISY S RECEPTY
Hmotnost: 0.1 kg
RECEPTY: SLADKÉ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: