V OBDOBÍ OD 5.8. - 15.8.2022 BUDE Z DŮVODU DOVOLENÉ ZAVŘENO. OBJEDNÁVKY LZE VYTVOŘIT, ALE BUDOU EXPEDOVÁNY OD 16.8.2022
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.06.2022
Nové číslo Kaleidoskopu slavných vozů Škoda
Přes 780 000 vyrobených kusů v období let 1987 - 1994, s dalšími karosářskými variantami dokonce něco přes milion automobilů. Obrovský úspěch a hlavně... číst celé
28.06.2022
Nová edice Pokémonů
Sword & Shield - Astral Radiance se jmenuje nová edice Pokémonů, která je orávě nyní v nabídce našeho eshopu. Celá sada obsahuje přes 180 karet, p... číst celé
21.06.2022
Chcete s námi soutěžit o Škodu 130 RS?
Nesehnali jste Škoda 130 RS z Kaleidoskopu slavných vozů Škoda? V současné době ji máme jen jako součást akčního balíčku 3 modelů (společně se Superbe... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Adresa prodejny

TRAFIKA NA VINICI

Černokostelecká 4/899 

100 00, Praha 10

Telefon: 252 544 315

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas David Hanuš, se sídlem Počernická 3226/2F, Praha 10, IČ 66443717, zapsaný v Živnostenském rejstříku. Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Úřad městské části Praha 10 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Adresa prodejny

TRAFIKA

NA VINICI

Černokostelecká 4/899 

100 00, Praha 10

Telefon: 252 544 315

Otevírací doba prodejny na

www.ceskatrafika.com/oteviracka

Tabákové výrobky

PRODEJ

IQOS A GLO

Iqos, Glo, cigarety a ostatní tabákové výrobky a kuřácké potřeby naleznete na našem eshopu

 

www.ceskatrafika.eu

Možnosti a ceny dopravy a platby

DPD 

 

ČESKÁ POŠTA

Podrobné onformace o dopravě naleznete na

www.ceskatrafika.com/doprava

KONTAKT
Logo
WWW.CESKATRAFIKA.COM
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz