Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
19.02.2020
DOVOLENÁ
VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, V TERMÍNU OD 24.2.2020 DO 29.2. 2020 BUDE PRODEJNA Z DŮVODU DOVOLENÉ UZAVŘENA.  Nebude tedy možné vyzvednout zboží osobně na prodej... číst celé
19.02.2020
Zubní pasta ZDARMA
K časopisu Marie Claire číslo 3, které vyšlo 19.2.2020 je přibalena jako dárek zdarma zubní pasta MediBlanc ve třech příchutích - Sensi relief, whiten... číst celé
19.02.2020
Nová Sabrina dekoratovní háčkování
Ve středu 19. února vyšla nová Sabrina Dekorativní háčkování číslo 78. Publikace má 31 stran a naleznete v ní 12 modelů především háčkovaných deček pr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Adresa prodejny

TRAFIKA NA VINICI

Černokostelecká 4/899 

100 00, Praha 10

Telefon: 252 544 315

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas David Hanuš, se sídlem Počernická 3226/2F, Praha 10, IČ 66443717, zapsaný v Živnostenském rejstříku. Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Úřad městské části Praha 10 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Adresa prodejny

TRAFIKA

NA VINICI

Černokostelecká 4/899 

100 00, Praha 10

Telefon: 252 544 315

Otevírací doba prodejny na

www.ceskatrafika.com/oteviracka

Tabákové výrobky

PRODEJ

IQOS A GLO

Iqos, Glo, cigarety a ostatní tabákové výrobky a kuřácké potřeby naleznete na našem eshopu

 

www.ceskatrafika.eu

Možnosti a ceny dopravy a platby

ZÁSILKOVNA 

ČESKÁ POŠTA

Podrobné onformace o dopravě naleznete na

 

www.ceskatrafika.com/doprava

KONTAKT
Logo
WWW.CESKATRAFIKA.COM
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.