PRODEJ TABÁKOVÝCH A NIKOTINOVÝCH VÝROBKŮ A KUŘÁCKÝCH POTŘEB NA WWW.CESKATRAFIKA.EU
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.05.2022
Velký výběr komiksů
Unikátní sbírka Nejmocnější hrdinové Marvelu za skvělou cenu.   KOUPIT   číst celé
13.05.2022
Kaleidoskop slavných vozů Škoda číslo 33
Již v pondělí vyjde nové číslo Škodovek, již 33. Tentokrát to bude poválečná Škoda Superb OHV v lákavé zlaté barvě. Nepropásněte ji, sledujte nás na ... číst celé
09.05.2022
Nový časopis pro kutily
Každý měsíc 64 stran skvělých inspirací, tipů a rad pro včechny kutily👍, To je novinka v sortimentu časopisů pro kutily. Praktický hobby rádce, se kte... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Adresa prodejny

TRAFIKA NA VINICI

Černokostelecká 4/899 

100 00, Praha 10

Telefon: 252 544 315

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas David Hanuš, se sídlem Počernická 3226/2F, Praha 10, IČ 66443717, zapsaný v Živnostenském rejstříku. Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Úřad městské části Praha 10 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@ceskatrafika.com. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Adresa prodejny

TRAFIKA

NA VINICI

Černokostelecká 4/899 

100 00, Praha 10

Telefon: 252 544 315

Otevírací doba prodejny na

www.ceskatrafika.com/oteviracka

Tabákové výrobky

PRODEJ

IQOS A GLO

Iqos, Glo, cigarety a ostatní tabákové výrobky a kuřácké potřeby naleznete na našem eshopu

 

www.ceskatrafika.eu

Možnosti a ceny dopravy a platby

DPD 

 

ČESKÁ POŠTA

Podrobné onformace o dopravě naleznete na

www.ceskatrafika.com/doprava

KONTAKT
Logo
WWW.CESKATRAFIKA.COM
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz