Novinky
10.11.2020
UZAVŘENÍ ESHOPU A PRODEJNY❗❗❗
V OBDOBÍ OD 13.11.2020 DO 18.11.2020 BUDE PROVOZ ESHOPU OMEZEN❗❗❗ Z důvodu Státního svátku a následné dovolené bude nákup na eshopu omezen a objedná... číst celé
10.10.2020
Modely Škody 130RS skladem
Doplnili jsme nabídku modelů Škoda o dvě 130RS s polepy Rallye Monte Carlo rok 1977. Jedná se o číslo 54 Kvaizara s Kotkem a číslo 44 Zapadla s Motale... číst celé
01.10.2020
Květy speciál - Karel Gott v prodeji
Exkluzivní autorizovaná kronika týdeníku Květy s názvem GOTT je po roce opěr v prodeji❗❗❗  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Adresa prodejny

TRAFIKA NA VINICI

Černokostelecká 4/899 

100 00, Praha 10

Telefon: 252 544 315

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas David Hanuš, se sídlem Počernická 3226/2F, Praha 10, IČ 66443717, zapsaný v Živnostenském rejstříku. Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Úřad městské části Praha 10 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Adresa prodejny

TRAFIKA

NA VINICI

Černokostelecká 4/899 

100 00, Praha 10

Telefon: 252 544 315

Otevírací doba prodejny na

www.ceskatrafika.com/oteviracka

Tabákové výrobky

PRODEJ

IQOS A GLO

Iqos, Glo, cigarety a ostatní tabákové výrobky a kuřácké potřeby naleznete na našem eshopu

 

www.ceskatrafika.eu

Možnosti a ceny dopravy a platby

ZÁSILKOVNA 

ČESKÁ POŠTA

Podrobné onformace o dopravě naleznete na

 

www.ceskatrafika.com/doprava

KONTAKT
Logo
WWW.CESKATRAFIKA.COM
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.