• vydání číslo: 2/2024
  • datum vydání: 5.3.2024
  • frekvence (perioda): dvouměsíčník
  • formát časopisu: A4
  • počet stran: 66
  • vydavatel: Masanta
Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Kód: DIAST
49 Kč
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

Vítejte u jedinečného produktu, který vám zcela změní pohled na život s diabetem - časopis Dia styl. Tento osvědčený a renomovaný časopis je zde, aby se stal vaším klíčovým zdrojem informací, tipů a triků pro zvládnutí svého zdravotního stavu a dosažení maximální kvality života.

Dia styl je více než jen časopis. Je to váš průvodce světem diabetu, který vám poskytne nejnovější vědecké poznatky, radí, jak se vyhnout komplikacím a jak předcházet diabetu II. typu. Tento časopis se netýká jen diabetiků - je ideální i pro jejich rodinné příslušníky, kteří tak mohou lépe rozumět tomuto onemocnění a podporovat zdravý životní styl celé rodiny.

Jedním z největších lákadel časopisu Dia styl je jeho oblíbená příloha - Kuchařka pro diabetiky. Přináší vám sezónní recepty, které jsou nejen chutné, ale také doplněné energetickými hodnotami potravin, takže můžete sledovat svůj příjem kalorií a udržet svou dietu pod kontrolou.

Další výhodou je, že je Dia styl oficiálním zpravodajem Svazu diabetiků ČR, takže můžete být jisti, že informace, které zde najdete, jsou aktuální, ověřené a důvěryhodné.

Nabízíme vám tuto jedinečnou příležitost - staňte se součástí komunity, která se navzájem podporuje a sdílí své zkušenosti a tipy.

**Top 5 důvodů proč si koupit časopis Dia styl:**

1. **Aktuální a ověřené informace** - Dia styl je oficiálním zpravodajem Svazu diabetiků ČR a je plný nejnovějších vědeckých poznatků a rad.
2. **Cenný průvodce životem s diabetem** - nejenže vám pomůže lépe porozumět vašemu onemocnění, ale také vám dá konkrétní doporučení pro zdravý životní styl.
3. **Oblíbená příloha Kuchařka pro diabetiky** - nabízí vhodné recepty pro diabetiky, doplněné energetickými hodnotami potravin a praktickými radami.
4. **Je vhodný pro celou rodinu** - články jsou psané tak, aby je mohli pochopit a využít i rodinní příslušníci diabetiků.
5. **Má pozitivní dopad na kvalitu života** - nabízí nejen informace, ale také motivaci a inspiraci, jak žít plnohodnotný život s diabetem.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČASOPISY, KNIHY, PERIODIKA
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: