Danny Rose z Broadwaye (DVD)

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Kód: 6732
199 Kč
Danny Rose z Broadwaye (DVD)
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

V newyorské restauraci sedí šest komiků, kteří si vypráví zábavné historky ze svého profesionálního života a soustředí se na známou postavu agenta show businessu. Danny Rose v sobě jaksi ztělesňuje neúspěchy a prohry doby. Dobrosrdečný, obětavý a ve své klienty neúnavně věřící manažer totiž prožívá stále stejná zklamání. Pravidelně jej opouštějí všichni, kterým nějak napomohl k úspěchu a sebevědomí. Danny nakonec zastupuje jen beznadějná "čísla" varieté, jako je jednonohý stepař, slepý xylofonista, mizerný břichomluvec a virtuoska ve hře na skleničky. Nejvíce o něm vypovídá historka, v níž se nechtěně zapletá do vztahu ztroskotajícího zpěváka Lou Canovy k dekoratérce Tině Vitaleové...

Smutkem a nostalgií prodchnutou komedii podle vlastního scénáře natočil režisér Woody Allen. Přesvědčivosti příběhu napomáhá černobílý filmový materiál, na nějž byl nasnímán známým kameramanem Gordonem Willisem.

Titulní roli si s chutí zahrál Woody Allen, úlohu Tiny Vitaleové ztvárnila Mia Farrowová.    

Doplňkové parametry

Kategorie: FILMY, HUDBA, ZÁBAVA
Hmotnost: 0.2 kg
5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
4
DH Avatar autora | 19.1.2024
Danny Rose z Broadwaye je komediálním skvostem, který s lehkostí odhaluje zákulisí showbyznysu a přináší příběh plný srdce a humoru. Woody Allen a Mia Farrow jsou ve svých rolích nepřekonatelní, a film je dokonalou ukázkou Allenova umění. DVD edice je must-have pro všechny fanoušky komedie a klasického kina.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: