Lex Luthor Muž z oceli - edice DC Komiksový komplet 19

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Kód: 14590
259 Kč
Lex Luthor Muž z oceli - edice DC Komiksový komplet 19
Lex Luthor Muž z oceli - edice DC Komiksový komplet 19
DOSTUPNÉ POUZE PŘES ESHOP
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

  Tento nový strhující komplet komiksů v pevné vazbě obsahuje ta nejúžasnější superhrdinská dobrodružství moderního věku, s kresbou a scénářem od mnoha nejlepších tvůrců DC Comics. To vše v DC Komiksovém Kompletu!   Objeví se v něm nejznámější hrdinové světa DC Comics, včetně Supermana, Batmana a Wonder Woman – těch nejslavnějších superhrdinů na světě. OBJEDNEJTE si ho už dnes, aby Vám neuniklo ani číslo této báječné nové sbírky knih v pevné vazbě, které doručíme až k Vašim dveřím bez jakýchkoliv příplatků navíc.       Komplet obsahuje příběhy těch nejznámějších scénáristů, doprovázené senzační kresbou od těch nejskvělejších výtvarníků současné doby. V každé knize najdete úvod, zařazující daný příběh do kontextu, představující jeho aktéry, profily tvůrců a vysvětlující, čím je zrovna tento příběh výjimečný.   Každý příběh tohoto zbrusu nového vydání obdržíte v pevné vazbě a každá kniha obsahuje řadu bonusových materiálů. Znovu se tak dostanou do tisku klasické příběhy ze Zlatého či Stříbrného věku komiksu, včetně těch, kde se poprvé objevil Batman a Superman, příběhy o původu slavných hrdinů i padouchů, chvíle, kdy poprvé spojili do týmu, a některé z dalších nejdůležitějších momentů v jejich historii.   Založte si vlastní knihovnu těch nejlepších superhrdinských příběhů, které kdy byly vydány! Pořiďte si DC Komiksový Komplet      

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

DC Comics, Inc., známá pod obchodní značkou DC, je americkým vydavatelem komiksů a vlajkovou lodí DC Entertainment, která je dceřinouDC Comics společností Warner Bros. Discovery. Tato společnost je jednou z největších a nejstarších amerických komiksových firem, jejíž historie sahá až do roku 1937, kdy byl vydán jejich první komiks pod značkou DC. Většina jejich publikací se odehrává v rámci fiktivního DC vesmíru, kde čtenáři mají možnost setkat se s mnoha kulturně ikonickými hrdinskými postavami jako jsou Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash a Aquaman. Vedle těchto hrdinů vydavatelství představuje i proslulé týmy jako Justice League, Justice Society of America, Teen Titans a Suicide Squad.

DC vesmír je také domovem celé řady známých superpadouchů, mezi které patří Joker, Lex Luthor, Deathstroke, Reverse-Flash, Brainiac a Darkseid. Vedle materiálů souvisejících s DC vesmírem vydalo vydavatelství i řadu děl, která do tohoto vesmíru nepatří, včetně Watchmen, V jako Vendeta, Fables a mnoha titulů pod jejich alternativním labelem Vertigo a nyní DC Black Label.

Od svého založení se DC Comics stalo nejen vydavatelem, ale také klíčovým hráčem v rozvoji komiksového průmyslu a popkultury jako takové. S každým vydaným komiksem DC Comics nejenže rozšiřuje svůj vliv, ale také přináší nové příběhy, které inspirují, baví a provokují myšlení čtenářů po celém světě. Bez ohledu na to, zda jde o epické bitvy mezi hrdiny a padouchy, nebo o hluboké osobní příběhy, DC Comics stále dokazuje, že komiksy jsou důležitým a dynamickým uměleckým médiem, schopným vyprávět příběhy, které rezonují s lidmi napříč generacemi.

Společnost Warner Bros. Discovery, jakožto mateřská společnost DC Entertainment, poskytuje DC Comics jedinečné příležitosti pro rozšíření jejich příběhů mimo stránky komiksů do filmů, televizních seriálů, videoher a dalších médií. Tato synergie mezi různými formáty umožňuje fanouškům DC vesmíru prožívat jejich oblíbené příběhy v nových a vzrušujících formách, zároveň posiluje postavení DC Comics jako nezastupitelného pilíře v srdcích a myslích milovníků komiksů po celém světě.