Malý Budha (DVD)

Drama
Velká Británie / Francie / Itálie / Lichtenštejnsko, 1993, 140 min (Alternativní 135 min)
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Kód: 5401
49 Kč
Malý Budha (DVD)
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení


Zahalte svůj večer v exotické barvy starověkého Východu s filmem "Malý Buddha", mistrovským dílem režiséra Bernarda Bertolucciho. Tento působivý příběh, rozprostírající se přes kontinenty a staletí, vás zavede na nezapomenutelnou duchovní cestu. V hlavních rolích se představují Keanu Reeves, v roli prince Siddharthy, který se stane Buddhou, a Alex Wiesendanger jako americký chlapec Jesse, jehož nevšední životní cesta začíná v momentě, kdy jej navštíví tibetský lama.

Sledujte, jak se Jesseho obyčejný život v Seattlu promění v dobrodružství plné záhad a objevů, které prověří jeho víru i rodinné vazby. Kamera Vittoria Storara vám zprostředkuje nádherné obrazy, které oživují staré legendy, a hudba Rjúičiho Sakamota vás pohltí svou meditativní atmosférou. "Malý Buddha" není jen film, je to cesta k pochopení, která se dotkne vaší duše a rozšíří vaše obzory.


1. Hluboký příběh: "Malý Buddha" vás pohltí svým příběhem plným moudrosti a duchovních ponaučení, který překlenuje tisíciletí a kultury.
2. Herecké hvězdy: Vychutnejte si nezapomenutelné herecké výkony Keanu Reevese a Bridget Fondy v nečekaných rolích, které osvětlují jejich uměleckou rozmanitost.
3. Vizuální zážitek: Kino jako malířské plátno – vizuální stránka filmu, díky oscarovému kameramanovi Vittoriovi Storarovi, je jednoduše dechberoucí.
4. Hudební doprovod: Skladby Rjúičiho Sakamota dodávají filmu jedinečnou atmosféru a posilují jeho spirituální poselství.
5. Vzdělávací hodnota: "Malý Buddha" není jen zábavou, ale také oknem do filozofie buddhismu a jeho historie, které obohatí vaše chápání světa.

Vezměte si domů "Malý Buddha" na DVD a nechte se unést na cestu, která rozsvítí vaši mysl a otevře vaše srdce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: