Pexeso MFP Koně

Dostupnost Skladem (>2 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Kód: 5300904
29 Kč
Pexeso MFP Koně
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

Vaše děti si zamilují naše nové Pexeso! Tato oblíbená dětská stolní hra je klíčovým prvkem pro rozvíjení paměti a koncentrace, ale je také obrovskou zábavou pro celou rodinu. PEXESO, což je slovo vzniklé ze sousloví PEKELNĚ SE SOUSTŘEĎ, je nejen hrou, ale i účinnou učební pomůckou.

Pexeso obsahuje 64 kartiček s krásně ilustrovanými obrázky, případně fotografiemi, které děti milují. Každá kartička je vyrobena z kvalitního, odolného papíru (350g), který je laminován pro extra lesk a dlouhodobou odolnost. Velikost karet je tak akorát pro malé dětské ruce - 51x51cm.

Nebavíte se doma? Chcete něco, co by zabavilo vaše děti na několik hodin? Pexeso je tou ideální volbou. A když to není ve hře, může sloužit jako krásná dekorace na dětském pokoji.

Výhody a benefity PEXESA:

1. **Podporuje učení a rozvoj:** Pexeso pomáhá dětem rozvíjet jejich schopnost soustředění a paměti, zatímco hravě se učí nová slova.
2. **Vysoce kvalitní materiály:** Vyhraňte se obav z rychlého opotřebení. Naše karty jsou vyrobeny z odolného a kvalitního papíru, který zvládne i tu největší dětskou hrubost.
3. **Ideální pro rodinnou zábavu:** Pexeso je hra, kterou si může užít celá rodina. Soutěžte, kdo má lepší paměť a kdo dokáže nasbírat nejvíce párů.
4. **Bezpečnost na prvním místě:** I přes všechnu zábavu jsme nezapomněli na bezpečnost. Náš produkt je vhodný pro děti starší 3 let. Malé části mohou představovat nebezpečí vdechnutí a spolknutí.
5. **Zabaví na dlouhé hodiny:** Pexeso je hra, která nepřestane bavit. Ať už hrajete opakovaně nebo jen jednou za čas, vždy bude představovat novou výzvu.

Vezměte svou rodinnou zábavu na další úroveň s naším Pexeso. Nechte své děti rozvíjet své dovednosti a užívat si hodiny zábavy, zatímco se učí nové věci. Uvidíte, jak jejich úsměvy budou stát za to. Objednejte si Pexeso ještě dnes!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: