Syn draka (DVD)

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Kód: 7191
79 Kč
Syn draka (DVD)
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

Představujeme vám dobrodružný film "Syn draka" na DVD, který vás zavede do exotického prostředí staré Číny, kde se mladý zlodějíček John Reardon vydává na nebezpečnou cestu plnou lásky, intrik a hrdinských činů.

Hlavní postava, známá jako Čertův kluk, je bystrý a odvážný zloděj, který společně se svým věrným přítelem Birdem plánuje odvážnou loupež na královském dvoře. Převlečen za prince se snaží získat srdce krásné princezny Li Wei a přitom zároveň získat bohatství, které by mohl věnovat sirotkům, o které se stará. Avšak jeho plány se náhle změní, když se do princezny zamiluje.

Ve filmu "Syn draka" se odehrává boj mezi láskou a chtíčem po moci, když se John musí postavit proti zlému Princi ze Severu. Zápletka se dále zamotává, když je John falešně obviněn z pokusu o otrávení princezny a odsouzen k smrti. Jedinou osobou, která může zachránit jeho a Birda, je šermířka Ting Ting, která musí překonat svou žárlivost a uvědomit si své skutečné city.

Tento film je plný akce, romantiky a dobrodružství, a nabízí skvělou podívanou pro celou rodinu. S hvězdným obsazením, včetně Johna Reardona a Desiree Ann Siahaan, vás "Syn draka" vtáhne do světa plného nebezpečí, kde se hrdina musí rozhodnout mezi láskou a spravedlností.

Objednejte si DVD "Syn draka" a připravte se na napínavý příběh o síle lásky a hrdinství, který vás okouzlí svými bohatými kostýmy, úchvatnými scénami a dramatickými souboji. Dostupné v našem eshopu s rychlým doručením a zárukou kvality.

Doplňkové parametry

Kategorie: AKČNÍ FILMY
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: