X-Men: První třída (DVD)

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Kód: D01448
99 Kč
X-Men: První třída (DVD)
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

X-Men: První třída (X-Men: First Class)2011 / Akční, Sci-Fi, Dobrodružný / 126 minut / USAV prodeji od: 2. 6. 2021 PODÍVEJTE SE, KDE TO VŠECHNO ZAČÍNÁ! Podívejte se, jak to všechno začalo. První kapitola ságy X-MEN přichází. Dřív, než světlo světa spatřili Professor X a Magneto, byli Charles Xavier a Erik Lensherr obyčejní mladíci, kteří teprve objevovali své jedinečné schopnosti. Než se mezi nimi rozpoutalo nepřátelství, bývali nejlepšími přáteli. Právě oni shromáždili elitní tým mutantů a vytvořili X-Men, aby se pokusili odvrátit třetí světovou válku! Hrají: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Kevin Bacon, January Jones, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Lucas Till, Edi Gathegi, Jason Flemyng, Morgan Lily, Zoë Kravitz, Caleb Landry Jones, Oliver Platt, Bill Milner, Laurence Belcher, Matt Craven, Álex González, Hugh Jackman, Rebecca Romijn, Corey Johnson, Glenn Morshower, James Remar, Ludger Pistor, Michael Ironside, Rade Šerbedžija, Ray Wise, Olek Krupa, David Agranov, Annabelle Wallis, Brendan Fehr, Sasha Pieterse, Jason Beghe, Tony Curran, Randall Batinkoff, Carlos Besse Peres, Arthur Darbinyan, David Joseph Martinez, Demetri Goritsas, Neil Fingleton, Gene Farber, Andy Callaghan, Andrei Zayats, Michael Medeiros, Wilfried Hochholdinger, Georg Nikoloff, Éva Magyar, Lasco Atkins, Katrine De Candole, Teresa Mahoney, Peter Stark, Shaun Gerardo, David Crow, Kieran Patrick Campbell, Robert Eames, Charles L. CampbellRežie: Matthew VaughnKamera: John MathiesonHudba: Henry Jackman, Jo BlankenburgScénář: Ashley Miller, Zack Stentz, Jane Goldman, Matthew VaughnZvukové formáty: česky Dolby Digital 5.1 / anglicky Dolby Digital 5.1 / maďarsky Dolby Digital 5.1 / rusky Dolby Digital 5.1 / ukrajinsky Dolby Digital 5.1Titulky: české, anglické, bulharské, estonské, chorvatské, litevské, lotyšské, maďarské, rumunské, ruské, slovinské, ukrajinskéObrazové formáty: 16:9 / 2,35:1Bonusy:• Vynechané scény• Children of the Atom    

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Marvel Comics je americké komiksové nakladatelství, které je známé především díky svým superhrdinským postavám jako Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, X-Men, Fantastic Four a mnoha dalšími. Založené v roce 1939 pod názvem Timely Publications, Marvel se rychle stalo jedním z nejvýznamnějších hráčů v komiksovém průmyslu.

V 60. letech 20. století Marvel zažil období, které je často označováno jako "Stříbrný věk komiksů". Pod vedením spisovatelů jako Stan Lee, Jack Kirby a Steve Ditko, Marvel představil komplexní postavy a narativní oblouky, které se zabývaly společenskými tématy a lidskými emocemi, což bylo v komiksech do té doby neobvyklé.

Marvel Comics se také vyznačuje sdíleným vesmírem, kde se různé postavy a příběhy překrývají, což je známé jako Marvel Universe. Tento koncept umožnil kreativním týmům vytvářet složité příběhové linie a crossoverové eventy, které propojují různé série a postavy.

V posledních desetiletích se Marvel rozšířil i mimo tradiční komiksy, a to zejména díky Marvel Cinematic Universe (MCU), což je filmová a televizní franšíza, která přetavila mnohé z jeho ikonických postav a příběhů do velmi úspěšných filmů a televizních seriálů. MCU pomohlo Marvelu dosáhnout nových výšek popularity a učinit z jeho postav globální kulturní ikony.

Kromě toho, že poskytuje zábavu pro čtenáře a diváky všech věkových kategorií, Marvel Comics také hraje významnou roli v popkultuře a ovlivňuje módu, hračky, videohry a další mediální obsah po celém světě.