Angel - edice Nejmocnější hrdinové Marvelu

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Kód: 23634
199 Kč
Angel - edice Nejmocnější hrdinové Marvelu
Angel - edice Nejmocnější hrdinové Marvelu
DOSTUPNÉ POUZE PŘES ESHOP
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení
Nejmocnější hrdinové Marvelu je kolekce nejikoničtějších postav MARVEL shromážděných v jedné úžasné sbírce. Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou profily hlavních postav, profily tvůrců a další.   Hřbet každé knihy obsahuje kousek úžasné malby, jejímž autorem je přední marvelovský kreslíř Adi Granov. Celý obraz se zobrazí po sestavení celé sbírky v daném pořadí.   Tato kolekce není shodná s předchozí Marvelovskou kolekcí Ultimátní komiksový komplet          

Doplňkové parametry

Kategorie: MARVEL
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Marvel Comics je americké komiksové nakladatelství, které je známé především díky svým superhrdinským postavám jako Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, X-Men, Fantastic Four a mnoha dalšími. Založené v roce 1939 pod názvem Timely Publications, Marvel se rychle stalo jedním z nejvýznamnějších hráčů v komiksovém průmyslu.

V 60. letech 20. století Marvel zažil období, které je často označováno jako "Stříbrný věk komiksů". Pod vedením spisovatelů jako Stan Lee, Jack Kirby a Steve Ditko, Marvel představil komplexní postavy a narativní oblouky, které se zabývaly společenskými tématy a lidskými emocemi, což bylo v komiksech do té doby neobvyklé.

Marvel Comics se také vyznačuje sdíleným vesmírem, kde se různé postavy a příběhy překrývají, což je známé jako Marvel Universe. Tento koncept umožnil kreativním týmům vytvářet složité příběhové linie a crossoverové eventy, které propojují různé série a postavy.

V posledních desetiletích se Marvel rozšířil i mimo tradiční komiksy, a to zejména díky Marvel Cinematic Universe (MCU), což je filmová a televizní franšíza, která přetavila mnohé z jeho ikonických postav a příběhů do velmi úspěšných filmů a televizních seriálů. MCU pomohlo Marvelu dosáhnout nových výšek popularity a učinit z jeho postav globální kulturní ikony.

Kromě toho, že poskytuje zábavu pro čtenáře a diváky všech věkových kategorií, Marvel Comics také hraje významnou roli v popkultuře a ovlivňuje módu, hračky, videohry a další mediální obsah po celém světě.