Křtiny (DVD)

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
6.5.2024
Kód: 4411
99 Kč
Křtiny (DVD)
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 1 000 Kč
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doba doručení
Doručení do dvou dnů
od zaplacení

DVD - Křtiny: Česká komedie s hvězdným obsazením

Představujeme vám DVD s českým filmem "Křtiny" z roku 1981, který režíroval Zdeněk Podskalský st. Scénář tohoto komediálního filmu napsali Jaroslav Dietl společně s režisérem. Kamera byla v rukou Jaroslava Kučery a hudbu složil Vítězslav Hádl.

Hrají zde známé osobnosti českého filmu, jako jsou Miloš Kopecký, Blanka Bohdanová, Michal Pešek, Jiřina Jirásková, Dagmar Havlová, Vlastimil Brodský, Libuše Šafránková, Kateřina Chárová a Svatopluk Skopal.

Film "Křtiny" přináší příběh ing. Čirůvky, technického náměstka kartografického ústavu, který se ocitá v nečekané situaci, když se musí za každou cenu uskutečnit křtiny, které byly původně jen výmluvou. Z řetězce komických nedorozumění a zmatků se rodí zábavný příběh, ve kterém hraje hlavní roli jeho energická sekretářka Karolína, která má pro svého šéfa velké plány. Aby se Čirůvka vyhnul případnému povýšení podlézavého kolegy Humpla, vydává se na výlet s mladou sekretářkou Martinou, což spouští řadu komických situací.

Tento film je skvělým příkladem české filmové komedie osmdesátých let a nabízí divákům nostalgický pohled do minulosti, ale zároveň zůstává svěží a zábavný. Ideální pro milovníky české kinematografie a pro ty, kteří si rádi připomenou, jak uměli naši herci a tvůrci pobavit publikum.

Objednejte si nyní DVD "Křtiny" a připravte se na smích a zábavu s klasikou českého filmu. Dostupné v našem eshopu s rychlým doručením a garancí kvality.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČESKÉ FILMY
ČESKÉ FILMY: KOMEDIE

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: